MOLIM VAS POMAGAJTE JER SAM LUD VISE

imam vxr 2007 ima skoro 23000km u zadnje vrijeme imam stalno neke probleme sa njim ali sve neke sitnice
nekidan se desio nazovomo ga vecim
pa imam jedan kvar na motoru koji nikako da totalno krepa nitko nezna sta je tj. u cemu je stvar
prije godinu i pol mi se to pocelo desavat
vozite motor i najednom pocme gubit na gasu onako malo poklecne i nakon par sekundi krene koda nista nije bilo
Nakon nekog vremena dali nakon par minuta ili nakon par dana ili nakon par mijeseci opet se taj problem vrati i traje mozda 15 sekundi
nekidan ni je rikla prvo zarulja od kratkog pa nakon par dana osigurac od dugog pa mi se desilo kada sam se vozio mootor ide ko blesav ja se zaigrao i ponosno se vozio i preticao i najednom ista stvar poceo gubit malo gasa opet poklecne,koda drzite gas i najednom stisnete istovremeno i kocnicu tako me je zezao a nakon par kilometara mi se ugasio
stanem sa strane i motor normalno upali vozi dalje kao blesav
nekon nekog vrenmena opet sve iz pocetka gubi gas gubi gas pa poleti ugasi se i onda ga nisam vise nisam mogao UPALIT
stajao je pred kucom par dana dok sam cekao majstora koji mi je obecao doci
danas ga upalim i sve normalno koda nikada nista
lud sam vec najrade bi ga zapalio prepostavljam da je neka sitnica koja mene i njega vec pomalo iritira
posto sam na godisnjem mislio sam sada ici sa njim u dalmaciju tj do zadra kao i svake godine ali se jednostavno bojim stane mi nasred puta i sta cu
da se bar to oce pokvarit kako treba
dalis ste imali slicnih problema
znam da sam malo razduzio

ali ocajan bijesan sam vise neznam sta da radim na godisnjem sam a motor mi je pokvaren

hvala u naprijed sa savjetima prijedlozima